Simona Halep, după victoria cu Flavia Pennetta: Nu sunt în totalitate mulțumităSimona Halep, numărul doi WTA, a susținut, în conferința de presă de după meciul cu Pennetta, că nu este în totalitate mulțumită de jocul său și că vrea să îl îmbunătățească. 

Simona Halep, dupa victoria cu Flavia Pennetta: Nu sunt in totalitate multumita
Simona Halep, după victoria cu Flavia Pennetta: Nu sunt în totalitate mulțumită
Foto: stiri.tvr.ro

"Nu sunt nemultumita de jocul meu, dar nu cred ca am facut un meci perfect. Mereu spun asta. A fost un joc normal. Am fost solida. Cum am mai spus, am avut incredere. Am lovit foarte bine cu dreapta. Deci fac progrese. Vreau sa cresc si mai mult, mai ales pe partea de rever.

Vreau sa inchid punctul atunci cand imi vine o minge mai scurta, nu sa relansez pur si simplu schimbul. Am multe lucruri pe care vreau sa le imbunatatesc, pe care continui sa le lucrez. Cred ca am returnat bine, asa ca per asamblu, totul a fost bine. Dar chiar si asa, nu sunt 100% multumita", a declarat Halep, potrivit ziare.com.

Simona Halep merge mai departe la Turneul Campioanelor 2015, după ce a învins-o pe Flavia Pennetta cu 6-0; 6-3, în faza grupelor. Meciul a durat o oră și 12 minute. 

Etichete: Flavia Pennetta, Simona Halep, turneul campioanelor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE