SIMONA HALEP, ÎN OPTIMI, LA WIMBLEDON, VS. ZARINA DIYAS. CÂND E MECIUL DIN OPTIMI: MARȚI, NU LUNISIMONA HALEP, ÎN OPTIMI, LA WIMBLEDON, VS. ZARINA DIYAS. SIMONA HALEP s-a calificat pentru prima dată în optimi de finală la Wimbledon! Când este meciul: Următorul meci, vs. ZARINA DIYAS, din Kazahstan, va avea loc marți, la ora 13:30. SIMONA HALEP neapărând în programul meciurilor de la WIMBLEDON de luni, 30 iunie 2014. Meciul va fi transmis în direct la TV de Digi Sport, dar și LIVE TEXT de B365.ro 

SIMONA HALEP VS. ZARINA DIYAS, IN OPTIMI DE FINALA LA WIMBLEDON
SIMONA HALEP VS. ZARINA DIYAS, IN OPTIMI DE FINALA LA WIMBLEDON

SIMONA HALEP, ÎN OPTIMI, LA WIMBLEDON, VS. ZARINA DIYAS. 

PUTEȚI URMĂRI MECIUL LIVE PE ACEST LINK

SIMONA HALEP nu apare în programul meciurilor de la WIMBLEDON de LUNI, 30 IUNIE 2014, așa încât, cel mai probabil, meciul său din optimi cu ZARINA DIYAS va avea loc marți. 

CONCURS! Câștigă TREI ABONAMENTE de 7 zile la Bucharest Open 2014, primul turneu WTA din România ȘI O POȚI VEDEA LIVE PE SIMONA HALEP! - PE ACEST LINK.

SIMONA HALEP a mai învins-o pe ZARINA DIYAS o dată, la AUSTRALIAN OPEN 2014.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE BELINDA BENCIC CU SCORUL 6-4; 6-1, în turul trei, la WIMBLEDON.

WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP, favorita numărul 1 la WIMBLEDON, după eliminarea SERENEI WILLIAMS

SIMONA HALEP este în prezent considerată favorita numărul unu la câștigarea turneului de la WIMBLEDON, după ce SERENA WILLIAMS, numărul 1 WTA a fost eliminată în turul trei al turneului de franțuzoaica Alize Cornet! 

Jucatoarea numarul unu a lumii a castigat lejer primul set, cu 6-1, dar le-a pierdut pe urmatoarele doua, cu 6-3 si 6-4.

Wimbledon este al doilea turneu de Grand Slam consecutiv pe care Serena il paraseste rapid, dupa ce la Roland Garros a fost eliminata in turul doi.

Dupa eliminarile lui Williams si Na Li, Simona Halep devine favorita numarul unu a turneului de la Wimbledon.

SIMONA HALEP s-a calificat în optimi de finală la WIMBLEDON după ce a învins-o pe elvețiana BELINDA BENCIC în turul trei, cu scorul 6-4;6-1. În optimile de finală de la WIMBLEDON, SIMONA HALEP o va întâlni pe jucătoarea din Kazahstan Zarina Diyas. 

Intrată în teren în condiții de stres, după ce acesta a fost al doilea joc al său amânat din cauza ploii (acum peste 4 ore, după ce în turul precedent a întârziat o zi disputarea meciului său), Simona Halep a dovedit din nou o extraordinară stăpânire de sine, calitate esențială pentru nivelul la care a ajuns — numărul 3 mondial, a treia favorită a marelui turneu pe iarbă londonez.

Pentru prezența în ultimele 16 jucătoare ale tabloului de simplu, Simona Halep și-a asigurat 240 puncte WTA, precum și un cec de 117.000 de lire sterline. În turul următor, campioana româncă urmează să joace împotriva câștigătoarei din meciul dintre rusoaica Vera Zvonareva și kazaha Zarina Dizas.

Meciul SIMONEI HALEP în optimi de finală la WIMBLEDON va avea loc, cel mai probabil, marți, duminică fiind zi de pauză la turneul de Mare Șlem.

SIMONA HALEP s-ar putea înfrunta cu MARIA SHARAPOVA în semifinalele turneului de la WIMBLEDON. MARIA SHARAPOVA a învins-o pe SIMONA HALEP la ROLAND GARROS 2014, în finală.  

Etichete: 30 iunie 2014, cand e meciul, luni, marţi, meci, optimi de finală, Simona Halep, Wimbledon, zarina diyas

0/1 COMENTARII
Sarah
30 iun 18:39
+0
VOTURI
-0
Why is Simona STILL being ignored?
http://sarahinromania.canalblog.com/archives/2014/06/29/30161435.html

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h