Simona Halep, Ionuţ Budişteanu şi Alexandru Tomescu- numiţi ambasadori ai turismului românescJucătorii de tenis Simona Halep şi Horia Tecău, fostul campion la sabie Mihai Covaliu, studenta de etnie romă Anina Ciuciu, informaticianul Ionuţ Budişteanu şi violonistul Alexandru Tomescu au primit, luni, titlul de ambasadori ai turismului românesc, fiindu-le înmânate paşapoarte diplomatice.

Simona Halep, Ionut Budisteanu si Alexandru Tomescu- numiti ambasadori ai turismului romanesc
Simona Halep, Ionuţ Budişteanu şi Alexandru Tomescu- numiţi ambasadori ai turismului românesc
Foto: bucharest open 2014

Documentele le-au fost înmânate celor şase ambasadori onorifici într-o ceremonie organizată la sediul Guvernului, informeaza Mediafax.ro.

Premierul Victor Ponta, prezent la ceremonie, a arătat că paşapoartele diplomatice le vor fi utile acestora pentru a se deplasa mai uşor la concursuri sau evenimente internaţionale şi şi-a exprimat speranţa că aceştia vor deveni modele pentru alţi tineri.

Ministrul delegat pentru Turism, Florin Jianu, a precizat că noii ambasadori onorifici vor fi implicaţi într-o serie de evenimente de promovare a turismului românesc, ministerul urmând să organizeze o "caravană europeană" de promovare a brandului turistic românesc sau să desfăşoare acţiuni de acest gen la expoziţia internaţională de la Milano de anul viitor şi la alte târguri de profil.

Etichete: halep, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h