SIMONA HALEP joacă azi cu BARBORA STRYCOVA, în OPTIMILE DE FINALĂ de la INDIAN WELLSSIMONA HALEP VS. BARBORA STRYCOVA, în OPTIMI la INDIAN WELLS: Simona Halep şi Barbora Strycova joacă azi, marți, 15 martie, în optimile de finală de la Indian Wells. Meciul SIMONA HALEP VS. BARBORA STRYCOVA va începe nu mai devreme de ora 23.30.

SIMONA HALEP joaca azi cu BARBORA STRYCOVA, in OPTIMILE DE FINALA de la INDIAN WELLS
SIMONA HALEP joacă azi cu BARBORA STRYCOVA, în OPTIMILE DE FINALĂ de la INDIAN WELLS
Foto: ziaveche.ro

SIMONA HALEP VS. BARBORA STRYCOVA, în OPTIMI la INDIAN WELLS:

Simona Halep va juca în optimile de finală de la Indian Wells împotriva Barborei Strycova (37 WTA).

Meciul este al 3-lea de pe terenul 3, după partidele de pe tabloul masculin dintre Alexander Zverev - Gilles Simon şi Feliciano Lopez - Roberto Bautista Agut. Confruntarea ar putea începe în jurul orei 23:00-23:30, totul depinzând de rezultatele din primele două meciuri.

Cele două s-au mai întâlnit de două ori. Strycova a câștigat la Paris în 2010, scor 6-1, 6-4, în timp ce Halep s-a impus 4 ani mai târziu, la Beijing, scor 6-1, 6-4.

SIMONA HALEP VS. BARBORA STRYCOVA, în OPTIMI la INDIAN WELLS:

În 2010, cehoaica a învins-o pe Halep la Paris cu scorul de 6-1, 6-4, însă ultimul meci direct, jucat în 2014 la Beijing, a fost câştigat de Halep: 6-1, 6-4.

Învingătoarea din acest meci din optimile turneului de la Indian Wells ar putea evolua în sferturi cu Serena Williams, dacă liderul WTA va trece de ucraineanca Katerina Bondarenko, locul 70 WTA, venită din calificări.

Calificarea în turul al patrulea la Indian Wells este recompensată cu 67.590 de dolari şi cu 120 de puncte WTA. Simona Halep are de apărat 1.000 de puncte pentru cel mai important trofeu din cariera ei.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells: scor 6-2, 6-4, cu Ekaterina Makarova. Partida a durat o oră şi cinci minute. 

Etichete: Barbora Strycova, meci halep, Simona Halep, simona halep indian wells, wta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h