Simona Halep joacă cu Victoria Azarenka în primul meci din acest anSimona Halep deschide anul competiţional 2016 cu un meci foarte dificil. Românca o va întâlni în turneul de la Brisbane pe bielorusa Victoria Azarenka.

Simona Halep joaca cu Victoria Azarenka in primul meci din acest an
Simona Halep joacă cu Victoria Azarenka în primul meci din acest an
Foto: monitorulcj.ro

Vineri s-au stabilit meciurile din primul tur al turneului de la Brisbane.

Simona Halep, cap de serie nr.1, intră în concurs din turul II, dar va avea un meci infernal cu bielorusa Victoria Azarenka (care în primul tur va avea o adversară care vine din calificări), una dintre cele mai puternice jucătoare din circuitul WTA. Azerenka este pe locul 22 WTA (fost 1 mondial în 2012 şi la începutul lui 2013) şi conduce cu 2-1 în întâlnirile directe cu Halep. Ultima partidă dintre cele două, câştigată de Halep la US Open în 2015 cu 6-3,4-6, 6-4 a fost de un rar dramatism şi totodată cel mai spectaculos meci al turneului. Meciul Halep – Azarenka este de fapt primul derby de la Brisbane ( şi totodată al anului), fiind cel mai tare meci din primele două tururi ale turneului, scrie cotidianul.ro.

Tot la Brisbane, dar în calificările turneului masculin, Maiurs Copil va juca contra letonului Ernests Gulbis. Dacă va produce surpriza, românul se va bate cu polonezul Łukasz Kubot în turul II al calificărilor.

Etichete: halep azarenka, Simona Halep, victoria azarenka

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE