SIMONA HALEP joacă la turneul MIAMI OPEN, săptămâna aceasta. Prima adversarăSIMONA HALEP, MIAMI OPEN 2016: SIMONA HALEP va juca, săptămâna aceasta, la turneul MIAMI OPEN, urmând să o întâlnească pe câştigătoarea meciului Katerina Bondarenko - Daria Kasatkina. Halep este calificată direct în turul doi al turneului.

SIMONA HALEP joaca la turneul MIAMI OPEN, saptamana aceasta. Prima adversara
SIMONA HALEP joacă la turneul MIAMI OPEN, săptămâna aceasta. Prima adversară
Foto: look.tv

SIMONA HALEP, MIAMI OPEN 2016: 

Simona Halep este calificată direct în turul doi la Miami, urmând să o întâlnească pe învingătoarea dintre ucraineanca Katerina Bondarenko şi rusoaica Daria Kasatkina, informează rtv.net.

Bondarenko, în vârstă de 29 de ani, este pe locul 59 WTA, iar maximul carierei a fost locul 29, în anul 2009. Kasatkina are doar 18 ani, iar de luni a urcat pe cea mai înaltă poziţie a carierei, locul 36 WTA.

Dacă va trece în turul trei, Simona Halep ar putea juca împotriva Samanthei Stosur, locul 27 WTA, iar în optimi ar putea s-o întâlnească pe Lucie Safarova, locul 15 WTA.

SIMONA HALEP, MIAMI OPEN 2016: 

Cea mai periculoasă adversara pentru Simona Halep în sferturi este noul număr 2 mondial, poloneza Agnieszka Radwanska, în timp ce pe Serena Williams ar putea să o întâlnească în semifinale. Serena a fost cea care a eliminat-o pe Halep anul trecut, tot în semifinale.

Etichete: Miami Open, miami open 2016, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h