Simona Halep joacă pentru România la Fed Cup. Nu se mai opereazăSimona Halep a decis să nu se mai opereze și să concureze pentru echipa națională a României la Fed Cup, care va juca în perioada 6-7 februarie împotriva Cehiei, la Cluj Napoca.

Simona Halep joaca pentru Romania la Fed Cup. Nu se mai opereaza (Foto looktv.ro)
Simona Halep joacă pentru România la Fed Cup. Nu se mai operează (Foto looktv.ro)

Simona Halep şi-a schimbat planurile şi a decis să-şi amâne operaţia de deviaţie de sept programată în această iarnă. Simona Halep va face parte din echipa de Fed Cup, anunțul oficial și lotul final al României urmând dă fie anunțat miercuri de către Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei noastre naționale, scrie Dolce Sport. 

Anterior, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, declara că echipa României pornește cu șansa a doua în meciul cu Cehia, subliniind că absența Simonei Halep este "o pierdere importantă".

Cehia vine în România cu următoarele jucătoare, pentru confruntarea cu România: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA), Denisa Allertova (66 WTA). Din naționala Cehiei este indisponibilă Lucie Safarova, numărul 9 mondial.

Etichete: Fed Cup, operatie deviatie de sept, participare, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h