SIMONA HALEP, la turneul de la DUBAI - Sportiva româncă face primele declarațiiSimona Halep a ajuns în Dubai, unde va avea loc al patrulea turneu de tenis la care va participa anul acesta. 

SIMONA HALEP se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA
SIMONA HALEP se menține pe locul 3 în clasamentul WTA
Foto: digisport.ro

Simona Halep se pregăteşte de a patra competiţie de circuit din 2015, turneul de la Dubai fiind programat în perioada 15-21 februarie. A treia cea mai bună jucătoare din ierarhia tenisului feminin a ajuns, miercuri, la Dubai, spunându-şi primele impresii: „Este foarte greu să fac această trecere, am simţit problema şi când am venit din Australia. Sper să mă adaptez cat mai repede şi să mă simt bine pe teren. E foarte diferit, acum este mult mai diferit decât la Galaţi". Simona Halep e a doua favorită a competiţiei, după liderul mondial Serena Williams. La ediţia de anul trecut, românca s-a retras în primul tur, din cauza unei accidentări.

Simona Halep ar putea rata meciul cu Canada din Fed Cup, din cauza programului încărcat. Sportiva a precizat ca in acea perioada va avea un program foarte incarcat (in aprilie) si ca spera sa poata veni la duelul cu Canada, conform hotnews.ro.

Inainte de confruntarea cu Bouchard si compania, in calendarul WTA se vor disputa urmatoarele turnee: Miami (de categorie Premier: 24 martie - 5 aprilie) Charleston (Premier, 6-12 aprilie) si Katowice (Polonia, 6-12 aprilie). Dupa partida cu Canada va avea loc turneul de la Stuttgart (Premier: 20-26 aprilie).

Etichete: dubai, Simona Halep, tenis, turneu, wta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h