SIMONA HALEP,parteneriat cu DEDEMAN: La fiecare magazin nou,retailerul va inaugura un teren de tenisSIMONA HALEP a încheiat un parteneriat cu DEDEMAN, liderul pieţei locale a retail-ului de bricolaj. Prin intermediul acestui parteneriat, pentru fiecare magazin nou deschis, DEDEMAN va inaugura şi un teren de tenis.

Sub sloganul performanță 100% românească, Dedeman anunță lansarea oficială a unui parteneriat cu Simona Halep, cea mai bună jucătoare profesionistă de tenis din România. Odată cu lansarea acestei colaborări, compania a anunţat că, pentru fiecare magazin nou deschis, Dedeman va inaugura şi un teren de tenis.

Datorită performanțelor sale unice în istoria tenisului feminin din România, Simona Halep, numărul 3 mondial în clasamentul WTA, a devenit un simbol pentru români. Prin acest parteneriat, Dedeman, la rândul său o afacere autohtonă ce deține conducerea categoriei în care activează, dorește să își arate susținerea pentru performanța 100% românească, se precizează în comunicatul de presă remis B365.ro.

"Deși venim din domenii total diferite, sunt multe lucruri prin care ne asemănăm, iar aici mă refer la ambiție, la pasiunea pe care o punem în tot ceea ce facem și la dorința de a ne depăși de fiecare dată limitele. Noi credem că nici un vis nu este de neîmplinit dacă te dedici trup și suflet, iar Simona ne dovedește asta prin fiecare meci disputat", a declarat Dragoș Pavăl, preşedintele Dedeman.

"De fiecare dată când joc, îi simt pe români alături de mine, același lucru îl simt și acum. Întotdeauna ne dorim să facem echipă cu cei mai buni, iar de astăzi mă bucur că fac echipă cu Dedeman, numărul unu în domeniul lor. Sunt încântată să colaborez cu români ambițioși și pasionați de ceea ce fac", a declarat SIMONA HALEP, numărul 3 mondial în clasamentul WTA.

Ca urmare a acestui parteneriat, Dedeman a anunțat că vrea să inițieze un proiect în colaborare cu Federația Română de Tenis, dedicat tuturor celor pasionați de sportul alb din România. Pentru fiecare magazin Dedeman nou deschis, retailer-ul va construi sau va amenaja și un teren de tenis.

Dedeman deţine în prezent 37 magazine cu o suprafaţă de vânzare de circa 380.000 mp, două centre logistice, parc auto propriu, şi are peste 6.770 de angajaţi la nivel naţional.

Dedeman este afacerea a doi antreprenori români, care, începând cu 1992, pe parcursul celor peste 20 ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant.

Etichete: Dedeman, parteneriat, Simona Halep, Simona Halep WTA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE