SIMONA HALEP, prima declarație după înfrângerea de la Australian Open: Mă simt pierdută!Simona Halep a fost eliminată în primul tur al Australian Open, după ce a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-4, 6-3, de chinezoaica Shuai Zhang, locul 133 WTA, sportivă venită din calificări.

SIMONA HALEP, prima declaratie dupa infrangerea de la Australian Open: Ma simt pierduta!
SIMONA HALEP, prima declarație după înfrângerea de la Australian Open: Mă simt pierdută!

"Pot spune că mă simt pierdută pe teren şi sunt cu moralul la pământ. Trebuie s-o iau de la capăt pentru că mai am multe meciuri de jucat în acest an. Shuai Zhang a jucat fără frică, iar eu n-am făcut un meci bun", au fost primele explicaţii date de tenismena noastră.

Simona Halep părăseşte Australian Open în turul întâi după ce a atins faza sferturilor de finală la ediţiile din 2014 şi 2015.

Halep a intrat în istoria neagră a competiției. Din 1979 una dintre primele două clasate în WTA nu mai pierduse în turul I de la Australian Open, scrie gsp.ro. 

Atunci a fost eliminată Virginia Ruzici, care era favorita numărul 1 a competiției. A pierdut în fața lui Mary Sawyer, scor 6-0, 2-6, 4-6.

În afara Simonei Halep, Caroline Wozniacki, Venus Williams și Rafael Nadal sînt celelalte nume importante care au părăsit competiția.

Etichete: Australian Open, eliminare, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h