SIMONA HALEP, principala FAVORITĂ a TURNEULUI WTA DUBAI, după retragerea Serenei WilliamsSIMONA HALEP, TURNEU WTA DUBAI. Serena Williams a anunţat, înaintea turneului WTA din Dubai, că se retrage din competiţie. Astfel, SIMONA HALEP este acum principala favorită la câştigarea trofeului.

SIMONA HALEP, principala FAVORITA a TURNEULUI WTA DUBAI, dupa retragerea Serenei Williams
SIMONA HALEP, principala FAVORITĂ a TURNEULUI WTA DUBAI, după retragerea Serenei Williams
Foto: onlinesport.ro

SIMONA HALEP, TURNEU WTA DUBAI. Simona Halep era cotată cu a doua șansă la câștigarea trofeului de la Dubai, însă statutul ei s-a schimbat în urma ultimelor vești venite de la competiția din Emirate, scrie Digi Sport.

Liderul mondial, Serena Williams, s-a retras înaintea întrecerii ce va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 16-21 februarie, din cauza oboselii. Sportiva din SUA a câștigat prima competiție de Grand Slam a anului, Australian Open, iar apoi a ajutat echipa americană de Fed Cup să se califice în barajul pentru Grupa Mondială I, în urma succesului din Argentina.

SIMONA HALEP, TURNEU WTA DUBAI. După retragerea Serenei Williams, principala favorită a turneului de la Dubai a devenit Simona Halep. Constănțeanca a abandonat în primul meci la ediția trecută, cu Alize Cornet, atunci când venea după titlul cucerit la Doha. În 2015, oridinea și rangul celor două competiții s-au schimbat: Premier 5 a devenit Dubai, iar Doha s-a întors la categoria Premier.

În fapt, și la acea competiție din Qatar din 2014, scenariul a fost identic: Serena Williams era principala favorită, însă s-a retras cu doar două zile înaintea startului competiției, iar Simona a cucerit cel mai important trofeu din carieră.

Fără Williams și Sharapova la start, Halep are o șansă bună la câștigarea titlului și implicit a celor 900 de puncte WTA puse în joc.

În afara ocupantei primului loc, de la Dubai s-a retras și Eugenie Bouchard. Canadianca a cerut un wild-card în cursul zilei de vineri, care i-a fost acordat, însă sâmbătă a anunțat că nu poate evolua din cauza unei accidentări la umăr.

În urma ultimelor retrageri, a doua favorită a turneului a devenit Petra Kvitova, iar a treia este Caroline Wozniacki.

SIMONA HALEP, TURNEU WTA DUBAI. Turneul de la Dubai are premii totale în valoare de 2,5 milioane de dolari și va fi transmis în perioada 16 februarie - 21 februarie de canalele Digi Sport, dar și de site-ul digisport.ro

Etichete: dubai, Simona Halep, turneu Dubai, turneu WTA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h