SIMONA HALEP, printre primele 50 de jucătoare din lume, în funcţie de premiile obţinute din tenisSIMONA HALEP, locul 3 WTA, a ajuns la 6,56 de milioane de dolari câştigaţi în carieră, după finala Turneului Campioanelor, sumă cu care ocupă locul 49 în lume, în clasamentul premiilor obţinute la competiţiile de tenis, în era WTA.

SIMONA HALEP, printre primele 50 de jucatoare din lume, in functie de premiile obtinute din tenis
SIMONA HALEP, printre primele 50 de jucătoare din lume, în funcţie de premiile obţinute din tenis
Foto: ziar.com

SIMONA HALEP. Ierarhia întocmită de Asociaţia Jucătoarelor Profesioniste (WTA) nu ţine cont de inflaţia monedei americane şi nici de faptul că, în trecut, premiile erau mai mici, notează realitatea.net.

SIMONA HALEP. Jumătate dintre sportivele care figurează în primele 50 de locuri ale clasamentului câştigurilor din toate timpurile sunt încă în activitate, unele dintre ele participând doar în competiţii de dublu.

SIMONA HALEP, în vârstă de 23 de ani, a pătruns în această ierarhie după ce a încasat un premiu de 971.000 de dolari, în urma finalei de la Singapore. Ea a depăşit jucătoare cu o bogată carieră, dar şi foste ocupante ale locului 1 WTA, precum Tracy Austin, de două ori campioană la US Open, sau Evonne Goolagong Cawley, multiplă câştigătoare de turnee de Grand Slam.

SIMONA HALEP ocupă în prezent locul 4 în clasamentul câştigurilor din tenis feminin, în 2014.

Etichete: bani simona halep, halep, Simona Halep, SIMONA HALEP TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep WTA, turneul campioanelor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h