Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de tenis de la WimbledonSimona Halep, a 5-a favorită la Wimbledon, a învins-o, sâmbătă, pe jucătoarea olandeză Kiki Bertens (locul 28 WTA), scor 6-4, 6-3, în turul 3 al competiţiei, şi s-a calificat în optimile de finală, unde va juca împotriva câştigătoarei meciului dintre Alize Cornet şi Madison Keys.

Simona Halep
Simona Halep

Confruntarea dintre Simona Halep şi Kiki Bertens, întinsă pe o oră şi 10 minute, a debutat cu un break al olandezei, urmat însă de un rebreak făcut de Halep. La scorul de 3-2 pentru sportiva din România, Bertens a pierdut din nou pe propriul serviciu, scor 4-2, dar a reuşit rebreak-ul în următorul game, scor 4-3. Până la finalul setului, încheiat în favoarea jucătoarei românce, scor 6-4, Halep n-a mai pierdut pe propriul serviciu şi a mai reuşit un break la 5-4.

Manşa secundă a fost la îndemână sportivei din Constanţa. Kiki Bertens a pierdut un singur game în care a servit, la 1-0, iar Simona Halep şi-a păstrat serviciul până la final, când s-a impus cu 6-3. Pentru calificarea în turul următor, Simona Halep va primi 132.000 de lire sterline şi 240 de puncte WTA.

În optimile de finală, Simona Halep va juca, fie cu Alize Cornet (Franţa, locul 61 WTA), fie cu Madison Keys (SUA, locul 9 WTA).

Etichete: halep, Simona Halep, simona halep wimbledon, Wimbledon

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE