Simona Halep S-A RETRAS de la meciul de la Brisbane (Australia) din cauza unei accidentăriSimona Halep, numărul 2 mondial, s-a retras de la meciul de la  Brisbane (Australia) din cauza unei accidentări la genunchiul stâng, a anunţat jucătoarea de tenis marţi dimineaţă. 

Simona Halep S-A RETRAS de la meciul de la Brisbane (Australia) din cauza unei accidentari (Foto evz.ro)
Simona Halep S-A RETRAS de la meciul de la Brisbane (Australia) din cauza unei accidentări (Foto evz.ro)

Înainte de meci, Simona Halep declara că abia aşteaptă să joace, mai ales că nu mai fusese la Brisbane de acum patru ani. 

"Foarte greu va fi. Abia aștept să încep anul. Primul meci e întotdeauna dificil, mai ales din punct de vedere psihic. Dar și fizic.

Meciul cu Victoria Azarenka va fi frumos, dar va fi și foarte greu. Am jucat împotriva ei la Australian Open, așa că abia aștept să joc împotriva ei.

Chiar vreau să văd cît de bine pot juca în primul meci al anului", a declarat anterior Halep conform site-ului WTA.

Despre participarea la Brisbane, Halep spune că nu a mai fost de acum aproape patru ani: "Sînt bucuroasă că m-am întors la Brisbane, nu am mai jucat aici din 2012. Unul dintre motivele pentru care am venit este legat de noul meu antrenor (n.r. - australianul Darren Cahill).

Nu am aşteptări mari la turneul de la Brisbane, pentru că am aproape două luni de cînd nu am mai jucat un meci oficial", a menţionat Halep pentru tennistv.com.

Etichete: accidentare genunchi, retragere brisbane, Simona Halep

0/1 COMENTARII
Ionut
05 ian 13:37
+0
VOTURI
-0
Toate cartile de pe site-ul: http://libraria-bozdocel.yshop.ro/index.html le puteti cumpara cu 10% reducere, daca faceti comanda la adresa de mail ionut.bozdoc@gmail.com!!!
Reducerea nu se acorda cartilor aflate intr-o promotie!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE