SIMONA HALEP se declară pregătită pentru turneul de la Cincinnati și U.S. OpenJucătoarea de tenis Simona Halep, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este complet refăcută din punct de vedere fizic şi pregătită pentru "sezonul american" (Cincinnati și US Open), unde va încerca să-şi apere punctele pentru a se menţine în topul WTA.

SIMONA HALEP
SIMONA HALEP
Foto: BRD Bucharest Open Facebook

"La începutul lunii august voi pleca în America, pentru turneul de la Cincinnati, apoi la New Haven, apoi US Open. Sunt refăcută complet şi voi începe în curând antrenamentele de tenis. Am început antrenamentele fizice. Am puterea de muncă să încep sezonul american, care nu este uşor, dar am încredere că va fi bine şi acolo. Sunt jucătoare foarte puternice în circuit. Sunt aproape de primul loc, dar totodată departe. Toate meciurile le iau în serios, indiferent de adversară. Pot să spun că este o presiune pentru că trebuie să apăr aceste puncte, dar trebuie să joc meci de meci cu gândul să ajung la Turneul Campioanelor. Nu vreau să mă sperii de faptul că trebuie să apăr aceste puncte, am încredere în mine. Sezonul american este unul foarte dificil, dar cum am făcut anul trecut rezultate foarte bune cred că pot face şi anul acesta. Voi încerca să-mi apăr punctele şi să mă menţin cât mai sus în clasamentul WTA", a spus Halep, conform Mediafax.

Numărul 3 mondial în ierarhia WTA, Simona Halep, a semnat un parteneriat cu Dedeman, în baza căruia compania va construi câte un teren de tenis odată cu deschiderea unui nou magazin. "Mă bucur foarte mult pentru acest parteneriat, mă bucur că Dedeman s-a gândit să construiască câte un teren de tenis pentru fiecare magazin deschis. Copii cu siguranţă vor fi atraşi de teren şi vor fi încântaţi să practice acest sport. Mă bucur că datorită acestui sport am ajuns să fac un parteneriat în România. Sper să dau şi eu ceva înapoi acestui sport, pentru că am primit foarte mult", a mai spus Halep.

Preşedintele Dedeman, Dragoş Pavăl, a precizat că are în plan construirea a 13 terenuri de tenis în baza unui parteneriat cu Federaţia Română de Tenis. Omul de afaceri va investi aproximativ 30-35.000 de euro în fiecare teren, trei dintre ele urmând a fi inaugurate în următoarele 12 luni.

Etichete: cincinnati, Dedeman, Simona Halep, us open

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h