SIMONA HALEP și-a concediat antrenorul după înfrângerea de la BirminghamSIMONA HALEP. Cu două semifinale la Stuttgart şi Roma, dar cu eliminări timpurii la Madrid şi Roland Garros, Simona Halep a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul său român. Pe iarbă Simona Halep a atins sferturile la Birmingham, dar a fost eliminată vineri de Kristina Mladenovic din Franţa, având chiar și o criză de nervi în timpul meciului.

SIMONA HALEP si-a concediat antrenorul dupa infrangerea de la Birmingham
SIMONA HALEP și-a concediat antrenorul după înfrângerea de la Birmingham
Foto: romanialibera.ro

Simona Halep l-a concediat pe antrenorul său Victor Ioniță. Relaţia dintre cei doi s-a rupt după competiţia de la Birmingham, cu doar o săptămână înainte de turneul de la Wimbledon, potrivit gsp.ro.

Noul antrenor al Simonei Halep va fi Daniel Dobre, anunță Digisport. De pregătirea româncei se va ocupa și Darren Cahill, însă acesta are obligații contractuale cu ESPN și nu va putea fi mereu alături de Simona.

Românca se va pregăti înainte de cel de al treilea turneu de Mare Şlem al anului cu Darren Cahill, antrenor din programul adidas, sponsorul tehnic al lui Halep. El s-a alăturat echipei româncei începând cu turneul de la Indian Wells.

Din 2013, de când cariera Simonei a început să urce, ea a lucrat cu Andrei Mlendea, Adrian Marcu, Wim Fissette, Thomas Hogstedt şi Victor Ioniţă.

Etichete: antrenor, birmingham, Daniel Dobre, înfrângere, român, Simona Halep, Wimbledon

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h