SIMONA HALEP şi KLAUS IOHANNIS, prima fotografie împreunăTenismenul Victor Cornea, partener de antrenament al preşedintelui Klaus Iohannis, a participat alături de Simona Halep la dineul prilejuit de învestitura acestuia în cea mai înaltă funcţie din stat. El a postat pe contul său de Facebook prima fotografie a Simonei Halep cu președintele Klaus Iohannis.

Prima fotografie a Simonei Halep cu Klaus Iohannis
Prima fotografie a Simonei Halep cu Klaus Iohannis
Foto: Facebook

"E minunat că România are un președinte pasionat de tenis", a scris Victor Cornea pe Facebook. Mesajul a fost însoțit de o fotografie în care apare alături de Klaus Iohannis, Carmen Iohannis și Simona Halep, scrie Digi24.

Preşedintele Klaus Iohannis a sărbătorit, luni, prima lui zi la Cotroceni printr-o recepţie la care au participat aproximativ 350 de invitaţi. De la angajaţi ai Primăriei Sibiului, la parlamentari liberali, actori şi sportivi, cu toţii şi-au arătat susţinerea pentru noul şef al statului. Întreg evenimentul a durat o oră, iar invitaţii au spus că recepţia a fost sobră, dar atmosfera plăcută.

Noul președinte al României este un împătimit al sportului alb, el afirmând în trecut că preferă să se destindă printr-o partidă de tenis ori de câte ori are ocazia. De altfel, luna trecută, Klaus Iohannis a anunţat că va juca un meci demonstrativ cu Simona Halep, însă deocamdată nu a fost anunțată o dată exactă.

Etichete: fotografie, Klaus Iohannis, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h