SIMONA HALEP şi ROBERTA VINCI luptă pentru titlul BRD BUCHAREST OPENSIMONA HALEP - ROBERTA VINCI. În cea de-a șasea zi de BRD Bucharest Open, primul turneu WTA organizat în România, s-au disputat meciurile din semifinale, ziua fiind una plină de suspans pentru publicul român. S-au jucat două meciuri de simplu și două meciuri la dublu, în teren evoluând patru jucătoare românce – Simona Halep, numărul 3 WTA și Monica Niculescu, locul 68 WTA la simplu, precum și echipa formată din Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu.

SIMONA HALEP si ROBERTA VINCI lupta pentru titlul BRD BUCHAREST OPEN
SIMONA HALEP şi ROBERTA VINCI luptă pentru titlul BRD BUCHAREST OPEN
Foto: BRD Bucharest Open Facebook

SIMONA HALEP - ROBERTA VINCI. Pe teren au fost prezenți doi capi de serie: Simona Halep, cap de serie numărul 1, și Roberta Vinci, cap de serie numărul 2.

SIMONA HALEP VS ROBERTA VINCI, AZI, DUMINICĂ, 13 IULIE 2014, ÎN FINALA BRD BUCHAREST OPEN. SCOR LIVE.

BRD BUCHAREST OPEN: Meciul zilei, disputat pe terenul central din cadrul Arenelor BNR, a fost cel dintre româncele Simona Halep și Monica Niculescu. După un meci care a durat două ore, Halep a învins cu scorul de 6-2, 4-6, 6-1.

BRD BUCHAREST OPEN 2014: „Nu am fost emoționată pentru că, indiferent cine câștiga, aveam o româncă în finală. Mă așteptam să fie un meci dificil, Monica a jucat bine și a apărat bine. În setul doi, de la 3-1, am simțit cum obosesc, iar ea nu a mai făcut nicio greșeală. În setul 3, în schimb, m-am liniștit și am schimbat tactica", a declarat SIMONA HALEP la sfârșitul meciului.

BRD BUCHAREST OPEN: „Am fost emoționată, nu am știut la ce să mă aștept și nu mi-am găsit ritmul. Mă bucur că în al doilea set am făcut un joc bun. Regret că nu am reușit să fiu mai aproape de scorul Simonei în setul al treilea. Înseamna foarte mult pentru mine că am ajuns până aici, m-am simțit excelent, a fost un turneu bun pentru mine. Publicul ne-a susținut în mod egal și m-am simțit extraordinar. De-abia aștept să joc și anul următor", a declarat MONICA NICULESCU, la finalul meciului.

SIMONA HALEP - ROBERTA VINCI: O altă semifinală disputată a fost cea dintre Kristina Kucova, din Slovacia, și Roberta Vinci, din Italia. Confruntarea s-a încheiat cu victoria jucătoarei din Italia, care a învins-o pe Kucova după un meci care a durat o oră. Scorul final a fost 6-1, 6-3, ceea ce o înscrie pe Roberta Vinci în finală. "A fost un meci dificil, am fost puțin agitată la început, pentru că este prima mea semifinală de anul acesta la categoria simplu. Sunt fericită că am câștigat, chiar dacă a plouat și a bătut vântul foarte tare. Mă bucur pentru victoria de astăzi, dar vreau să mă concentrez pentru finala de mâine", a declarat Vinci după meci.

BRD BUCHAREST OPEN FINALAKatarzyna Piter, din Polonia, și Olga Savchuk, din Ucraina, au format echipa cu care româncele Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu s-au confruntat în semifinală la dublu. După un meci care a durat, o oră și jumătate echipa din România a învins cu scorul de 6-4, 4-6, 10-4.

BRD BUCHAREST OPEN 2014 FINALA: Calificate în finală mai sunt și Cagla Buyukakcay, din Turcia, și Karin Knapp, din Italia, echipă care a câștigat în meciul cu Paula Kania, din Polonia, și Anna Tatishvili, din Statele Unite ale Americii. Scorul final a fost 6-7 (7-3), 6-3, 10-4, după un meci care a durat peste o oră și jumătate.

Etichete: 13 iulie 2014, AZI, BRD BUCHAREST OPEN 2014, brd bucharest open finala, duminică, FINALA BRD BUCHAREST OPEN, Roberta Vinci, SCOR LIVE, Simona Halep, SIMONA HALEP ROBERTA VINCI, SIMONA HALEP VS ROBERTA VINCI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h