SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Cum arată tabloul complet al competiţiei din SingaporeSIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2015 SINGAPORE. Ultima participantă la Turneul Campioanelor din Singapore, competiţie la care Simona Halep este cap de serie numărul 1, a fost anunţată joi după-amiază. Mai jos puteţi vedea cum arată tabloul complet al competiţiei şi care sunt potenţialele adversare ale Simonei Halep la Singapore.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Cum arata tabloul complet al competitiei din Singapore
SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Cum arată tabloul complet al competiţiei din Singapore
Foto: wtatennis.com

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2015 SINGAPORE. Duminică, 25 octombrie, va debuta Turneul Campioanelor, competiţie la care Simona Halep este principala favorită, după ce Serena Williams, liderul mondial, nu și-a anunțat participarea din cauza unei accidentări.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2015 SINGAPORE. Până joi se cunoşteau șapte jucătoare ce vor participa la turneul din Singapore, iar acum s-a decis și care va fi ultima. Lucie Safarova și-a asigurat biletul pentru turneu, profitând de faptul că principala adversară pentru turneul de la Singapore, Carla Suarez Navarro, nu a ajuns în finala turneului de la Moscova, potrivit gsp.ro.

Simona Halep, pregătită să câștige Turneul Campioanelor

TABLOUL COMPLET la TURNEUL CAMPIOANELOR 2015 din SINGAPORE:

Simona Halep

Maria Sharapova

Garbine Muguruza

Petra Kvitova

Angelique Kerber

Agnieszka Radwanska

Flavia Pennetta

Lucie Safarova.

Etichete: calificate la TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep, SIMONA HALEP TURNEUL CAMPIOANELOR, turneul campioanelor, Turneul Campioanelor de la SINGAPORE, TURNEUL CAMPIOANELOR SINGAPORE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE