SIMONA HALEP va avea un program infernal la turneele de tenis din SUASIMONA HALEP se pregăteşte să participe, în perioada următoare, la trei turnee de tenis, în Statele Unite. SIMONA HALEP va avea parte de un program infernal la cele trei turnee de tenis.

SIMONA HALEP poate deveni numarul 2 mondial dupa turneul de la Cincinnati
SIMONA HALEP poate deveni numărul 2 mondial după turneul de la Cincinnati
Foto: a1.ro

SIMONA HALEP va participa la trei turnee, inclusiv ultimul Grand Slam al anului, US Open. In pregatirea pentru Openul american, sportiva noastra va lua startul in doua intreceri pregatitoare, la Cincinnati si New Haven, şi va avea astfel un program infernal, potrivit ziare.com.

Turneul WTA de la Cincinnati, care face parte din categoria Premier 5, se anunta unul extrem de puternic, pe lista participantelor fiind inscrise toate jucatoarele de top.

Pe tabloul principal de la Cincinnati se vor afla primele 39 de jucatoare de tenis ale lumii, adversarele Simonei fiind cele pe care le va intalni si la US Open.

In cel de-al doilea turneu din Statele Unite, cel de la New Haven, SIMONA HALEP va avea adversare mai abordabile, insa si aici si-au anuntat prezenta nume ca Petra Kvitova, Eugenie Bouchard sau Caroline Wozniacki.

Etichete: Simona Halep, turnee simona halep, turneu de tenis, us open

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE