Simona Halep va juca împotriva Irinei Begu în sferturile de finală la MadridÎn optimile turneului de la Madrid, Simona Halep a învins-o fără emoţii pe Timea Bacsinszky, din Elveţia, cu 6-2, 6-3. În sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva Irinei Begu.

Simona Halep va juca impotriva Irinei Begu in sferturile de finala la Madrid (Foto independent.md)
Simona Halep va juca împotriva Irinei Begu în sferturile de finală la Madrid (Foto independent.md)

Jucătoarea de tenis Irina Begu s-a calificat în sferturi la turneul de la Madrid, după ce a învins-o, miercuri, în trei seturi, pe Christina Mchale din SUA.

Primul set a fost câștigat de sportiva americană cu 7-6, după care Irina Begu și-a adjudecat următoarele două seturi la același scor: 6-4, 6-4.

Astfel, în întâlnirile directe dintre cele două jucătoare, scorul este egal 1-1. Sportiva din SUA s-a impus cu 6-2, 6-3 la San Diego, pe hard, în 2008.

Irina Begu s-a impus în două ore şi 37 de minute şi şi-a egalat performanţa de anul trecut, când a ajuns tot în sferturi la Madrid Open. Acesta a fost al optulea meci consecutiv de trei seturi câştigat de Irina Begu, scrie digi24.ro. 

În faza următoare, Irina Begu va juca împotriva Simonei Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6. 

Califcarea în sferturile de finală la turneul Premier Mandatory de la Madrid este recompensată cu 114.560 de euro şi cu 215 puncte WTA.

Etichete: irina begu, sferturile de finala de la madrid, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h