SIMULARE BAC 2016: Câţi elevi din Bucureşti s-au prezentat la simularea probei de limba românăSIMULARE BACALAUREAT 2016. SIMULARE BAC 2016. SUBIECTE şi BAREM de CORECTARE, conform EDU.RO. Marţi, Simularea examenului de bacalaureat continută cu proba la Limba şi literatura maternă pentru elevii care studiază în limbile minorităţilor naţionale, iar miercuri, 9 martie, are loc proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie). Luni, la simularea probei de limba română de la Bacalaureat, în Bucureşti, dintre cei 28.154 de elevi de clasa a XI-a şi a XII-a înscrişi, s-au prezentat 25.202.

SIMULARE BACALAUREAT 2016
SIMULARE BACALAUREAT 2016

SIMULARE BACALAUREAT 2016. În total, în Bucureşti, 14.285 de elevi de clasa a XI-a s-au înscris la simularea probei de limba română, dintre care 12.841 s-au şi prezentat la testarea de luni, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pentru MEDIAFAX. De asemenea, din cei 13.869 de elevi de clasa a XII-a înscrişi, au susţinut testarea 12.361.

Simularea Bac-ului continuă marţi, 8 martie, cu proba la Limba şi literatura maternă pentru elevii care studiază în limbile minorităţilor naţionale, iar miercuri, 9 martie, are loc proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie).

SIMULARE BACALAUREAT 2016. Joi, 10 martie, numai elevii clasei a XII-a vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi comunicate elevilor în data de 18 martie, însă notele obţinute nu se trec în catalog. În situaţia excepţională în care se doreşte acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog.

CITEŞTE ŞI SUBIECTELE şi BAREM de CORECTARE de la SIMULARE BAC 2016- LIMBA ROMÂNĂ- CLASA a XII-a,conform EDU.RO 

SUBIECTELE şi BAREM de CORECTARE de la SIMULARE BAC 2016- LIMBA ROMÂNĂ- CLASA a XI-a,conform EDU.RO 

SIMULARE BAC 2016: MODELE DE SUBIECTE MATEMATICĂ, CLASA A XI-A și CLASA XII-A, conform EDU.RO-

CALENDARUL EXAMENELOR Simulare examen Bacalaureat

I. Clasa a XI-a

7 martie: Limba şi literatura română
8 martie: Limba şi literatura maternă
9 martie: proba obligatorie a profilului
18 martie: afişarea rezultatelor

II. Clasa a XII-a

7 martie: Limba şi literatura română
8 martie: Limba şi literatura maternă
9 martie: proba obligatorie a profilului
10 martie: proba la alegere a profilului şi specializării
18 martie: afişarea rezultatelor

SIMULARE BACALAUREAT 2016. „Obiectivele simulării examenului de bacalaureat sunt familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul învăţământului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins, precum şi optimizarea pregătirii elevilor", precizează ministerul Educaţiei într-un comunicat de presă.

SIMULARE BACALAUREAT 2016. Astfel, în urma analizei rezultatelor, inspectoratele şcolare vor lua măsuri de monitorizare şi control, dar şi de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.

Subiectele pentru simularea la nivel naţional a examenului de bacalaureat, diferenţiate în funcţie de filieră, profil şi specializare, sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro.

SIMULARE BACALAUREAT 2016. Subiectele sunt realizate pe temele prevăzute în programa de examen, parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi făcută, în baza unor bareme, de doi profesori din unităţile de învăţământ liceal în care elevii susţin evaluarea, unul dintre profesori fiind cel care predă la clasă.

SIMULARE BACALAUREAT 2016. Anul trecut, rata de prezenţă la simularea examenului de Bacalaureat, la nivel naţional, la clasa a XI-a a fost de 86,41% (128.052 de elevi). Dintre cei prezenţi, 28,51% au obţinut media generală peste 6 (cu note peste 5 la toate probele). La clasa a XII-a, prezenţa a fost de 147.454 de elevi (83,31%) şi au obţinut media generală peste 6 (cu note peste 5 la toate probele) 38,77% elevi.

Etichete: bareme simulare bac 2016 matematica, bareme simulare Bac 2016 romana, REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2016, simulare bac 2016, simulare bac 2016 limba materna, SIMULARE BACALAUREAT 2016, simulare bacalaureat 2016 edu.ro

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE