SIMULARE BAC 2016. SUBIECTE ANATOMIE A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE ANATOMIE A XII-A CONFORM EDU.ROSIMULARE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE ANATOMIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE ANATOMIE CLASA A XII-A, CONFORM EDU.RO. Elevii claselor a XII-a au continuat joi examenele din cadrul SIMULĂRII DE BAC 2016 cu proba la alegere a profilului şi specializării. B365.ro vă prezintă mai jos SUBIECTELE LA ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ, GENETICĂ ŞI ECOLOGIE UMANĂ, PRECUM ŞI BAREMUL DE CORECTARE LA ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ, GENETICĂ ŞI ECOLOGIE UMANĂ. 

SIMULARE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE ANATOMIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE ANATOMIE CLASA A XII-A

VEZI AICI BAREM ANATOMIE SIMULARE BACALAUREAT 2016

VEZI AICI  SUBIECTE ANATOMIE SIMULARE BACALAUREAT 2016


 

MODEL DE SUBIECT LA ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ, GENETICĂ ŞI ECOLOGIE UMANĂ CLASA A XII-A

BAREMUL DE CORECTARE LA ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ, GENETICĂ ŞI ECOLOGIE UMANĂCLASA A XII-A

SIMULARE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE ANATOMIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE ANATOMIE CLASA A XII-A. Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice organizează în perioada 7 - 10 martie, la nivel naţional, simularea examenului de bacalaureat, pentru cei peste 345.000 de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a.

Obiectivele simulării examenului de bacalaureat sunt familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul învăţământului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins, precum şi optimizarea pregătirii elevilor.

SIMULARE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE ANATOMIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE ANATOMIE CLASA A XII-A. Conform calendarului de desfăşurare a acestei simulări, luni, 7 martie, este prevăzută proba scrisă la Limba şi literatura română. Marţi, 8 martie, se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă (pentru elevii care studiază în limbile minorităţilor naţionale), iar miercuri, 9 martie, proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie). Joi, 10 martie, exclusiv pentru elevii clasei a XII-a, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi comunicate elevilor în data de 18 martie.

SIMULARE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE ANATOMIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE ANATOMIE CLASA A XII-A. Notele obţinute nu se trec în catalog. În situaţia excepţională în care se doreşte acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog. În urma analizei rezultatelor, inspectoratele şcolare vor lua măsuri de monitorizare şi control, dar şi de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.

SIMULARE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE ANATOMIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE ANATOMIE CLASA A XII-A. Subiectele pentru simularea la nivel naţional a examenului de bacalaureat, diferenţiate în funcţie de filieră, profil şi specializare, sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe http://subiecte.edu.ro, încă din luna noiembrie a anului trecut. Subiectele sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen, parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi făcută, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de doi profesori din unităţile de învăţământ liceal în care elevii susţin evaluarea (unul dintre profesori fiind cel care predă la clasă).

Reamintim că anul trecut, rata de prezenţă la simularea examenului de bacalaureat - clasa a XI-a - a fost de 86,41% (128.052 de elevi). Dintre cei prezenţi, 28,51% au obţinut media generală peste 6 (cu note peste 5 la toate probele). La clasa a XII-a, prezenţa a fost de 147.454 de elevi (83,31%). Au obţinut media generală peste 6 (cu note peste 5 la toate probele) 38,77% elevi.

SIMULARE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE ANATOMIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE ANATOMIE CLASA A XII-A.

Modele orientative de subiecte, prin aceasta înţelegând atât subiectele folosite la simulările din anii precedenţi, cât şi subiectele pe care absolvenţii claselor a VIII-a şi a XII-a le-au avut de rezolvat în cadrul examenelor propriu-zise, începând cu anul 2011, sunt disponibile pe pagina special creată în acest sens, subiecte.edu.ro.

Etichete: BAREM DE CORECTARE ANATOMIE CLASA A XII-A, GENETICĂ ŞI ECOLOGIE UMANĂ CLASA A XII-A BAREMUL DE CORECTARE LA ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ, GENETICĂ ŞI ECOLOGIE UMANĂCLASA A XII-A, MODEL DE SUBIECT LA ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ, SIMULARE BACALAUREAT 2016, SUBIECTE ANATOMIE CLASA A XII-A

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h