SIMULARE BAC 2016: Elevii de clasa XII-a susțin joi proba la alegere. MODELE DE SUBIECTE ŞI BAREMESIMULARE BACALAUREAT 2016: Joi, elevii din clasa a XII-a susţin proba la alegere din cadrul examenului de SIMULARE BACALAUREAT 2016. B365.ro prezintă SUBIECTELE ŞI BAREMUL DE CORECTARE LA PROBA LA ALEGERE CLASA A XII-A de la SIMULARE BACALAUREAT 2016, imediat ce acestea sunt disponibile pe EDU.RO.   

SIMULARE BACALAUREAT 2016: Elevii de clasa XII-a sustin joi proba la alegere
SIMULARE BACALAUREAT 2016: Elevii de clasa XII-a susțin joi proba la alegere

SIMULARE BACALAUREAT 2016: Elevii din clasa a XII-a susţin joi proba la alegere din cadrul examenului de SIMULARE BACALAUREAT 2016. B365.ro prezintă SUBIECTELE ŞI BAREMUL DE CORECTARE LA PROBA LA ALEGERE CLASA A XII-A de la SIMULARE BACALAUREAT 2016, imediat ce acestea sunt disponibile pe EDU.RO. 


SIMULARE BAC 2016: MODELE DE SUBIECTE și BAREME BIOLOGIE-ANATOMIE, conform EDU.RO

SIMULARE BAC 2016, clasa a XII-a: MODELE DE SUBIECTE și BAREME GEOGRAFIE, conform EDU.RO

SIMULARE BAC 2016: MODELE DE SUBIECTE şi BAREME la CHIMIE ORGANICĂ şi ANORGANICĂ, conform EDU.RO 

SIMULARE BAC 2016, clasa a XII-a: MODELE DE SUBIECTE și BAREME INFORMATICĂ, conform EDU.RO


 
SIMULARE BACALAUREAT 2016. Rezultatele la simularea Bacalaureatului vor fi comunicate elevilor pe 18 martie.

Simularea are ca obiective familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care îl vor susține la finalul învățământului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins, precum și optimizarea pregătirii.

SIMULARE BACALAUREAT 2016. "Notele obținute nu se trec în catalog. În situația excepțională în care se dorește acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog. În urma analizei rezultatelor, inspectoratele școlare vor lua măsuri de monitorizare și control, dar și de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune", precizează MENCȘ.

SIMULARE BACALAUREAT 2016 Subiectele sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitățile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen, parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi făcută în baza unor bareme care asigură unitatea și obiectivitatea evaluării și notării la nivel național de doi profesori din unitățile de învățământ liceal în care elevii susțin evaluarea (unul dintre profesori fiind cel care predă la clasă).

SUBIECTE SI BAREM DE CORECTARE ISTORIE CLASA A XII-A. SIMULARE BAC 2016. SUBIECTE ISTORIE, EDU.RO 

SUBIECTE ŞI BAREM DE CORECTARE MATEMATICĂ CLASA A XII-A. SIMULARE BAC 2016 MATEMATICĂ, EDU.RO

SUBIECTE ŞI BAREM DE CORECTARE MATEMATICĂ CLASA A XI-A. SIMULARE BAC 2016 MATEMATICĂ, EDU.RO 

Etichete: bacalaureat 2016, barem de corectare, edu.ro, simulare bacalaureat, subiecte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE