Simulare CUTREMUR MAJOR cu aproape 500 de elevi implicaţi, la o şcoală din Sectorul 2 al CapitaleiPrin exercițiul propus, primarul Sectorului 2, Toader Mugur Mihai, anunţă că va continua seria pregătirii elevilor și cadrelor didactice, pentru a-i învăța cum să acționeze în cazul situațiilor de urgență pentru a-și proteja viața.

Simulare CUTREMUR MAJOR cu aproape 500 de elevi implicati, la o scoala din Sectorul 2 al Capitalei
Simulare CUTREMUR MAJOR cu aproape 500 de elevi implicaţi, la o şcoală din Sectorul 2 al Capitalei

Simularea unui cutremur major la care vor participa peste 480 de elevi, cadre didactice și personal auxiliar de la Colegiul Economic Hermes, situat pe Calea Moșilor nr. 152, va avea loc joi, 24 octombrie 2019, la ora 11.00.

Cu această ocazie, specialiștii Serviciului Management Situații de Urgență al Primăriei Sectorului 2 le vor prezenta participanților noțiunile generale despre dezastre – cu accent deosebit pe cutremur - și modul în care manifestarea acestora afectează viața, bunurile sau desfășurarea activităților curente în comunitate, precum și acțiunile care trebuie întreprinse pentru o protecție eficientă înainte, pe timpul și după producerea unui cutremur major.

Exercițiile de pregătire a elevilor și cadrelor didactice pentru a face față pericolelor ce pot apărea în cazul situațiilor de urgență vor fi continuate de Primăria Sectorului 2 în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, informează administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie. 

Etichete: cutremur, mugur mihai toader, Sectorul 2, simulare cutremur major

0/1 COMENTARII
ggg
28 oct 22:34
+0
VOTURI
-0
iar balet ca sa dea bine la tv.
o simulare nu se face anuntata dinainte... este doar un teatru prost.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE