Simulare de ACCIDENT și INCENDIU la metrou, miercuri seară. FOTO şi VIDEOInspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov a desfășurat miercuri, în jurul orei 23:30, un exercițiu de amploare pentru simularea mai multor situații de urgență la stația de metrou Republica.

Scenariul a prevăzut producerea mai multor situații de urgență (incendiu cu degajare de fum, persoane rănite ca urmare a frânării bruște, evacuarea pe tunel a călătorilor etc.) la nivelul unui vagon de metrou, pe tunel și la o distanță semnificativă față de peron, au precizat reprezentanții ISU București-Ilfov.

La acest exercițiu au participat mai multe structuri de ordine, printre care amintim: ISU București-Ilfov, Direcția Generală de Poliție a Municipiului Bucuresti, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Metrorex și Regia Autonomă de Transport București (RATB).

"Având în vedere faptul că în ultimele 3 luni echipajele de pompieri ale ISU București-Ilfov au efectuat recunoașteri la toate stațiile de metrou, urmează ca astfel de exerciții să se repete în cadrul unor scenarii mult mai ample", a transmis purtătorul de cuvânt ISU București-Ilfov, Daniel Vasile.

Etichete: exercițiu, isu, ISU București-Ilfov, Metrorex, pompieri, RATB, urgenţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE