Simulare de intervenţie în cazul unei ameninţări cu bombă, în Gara de NordUn exerciţiu pentru testarea modului în care poliţiştii intervin în cazul unui apel prin care se transmite o ameninţare cu dispozitive explozive va avea loc marţi în Gara de Nord din Capitală, anunţă Poliţia Română, potrivit News.ro.

Simulare amenintare cu bomba in Bucuresti
Simulare ameninţare cu bombă în Bucureşti

Marţi, între orele 11.00 şi 13.00, în Gara de Nord din Bucureşti şi în zona acesteia va avea loc un exerciţiu demonstrativ privind modul în care poliţiştii şi celelalte structuri cu atribuţii în domeniu intervin în cazul unui apel prin care se transmite o ameninţare cu dispozitive explozive improvizate.

Pe timpul desfăşurării simulării, circulaţia rutieră va fi restricţionată bulevardul Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord şi Calea Griviţei. De asemenea, accesul în Gara de Nord va fi restricţionat la intrarea ,,Coloane", precum şi în interiorul acesteia, în zona dintre intrarea "Coloane" şi "Biroul Informaţii", pe ambele culoare.

În exerciţiu sunt angrenaţi poliţişti ai Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Direcţiei Poliţiei Transporturi, Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, dar şi colegi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov şi Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti. De asemenea, vor participa reprezentanţi ai SRI, DIICOT, Regionala C.F.R. Bucureşti şi Autoritatea Feroviară Română.

Poliţia le cetăţenilor să nu intre în panică şi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi ale celorlalte forţe aflate la faţa locului.

Etichete: amenintare cu bomba, bomba gara de nord, Gara de Nord

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE