Proteste ale sindicaliștilor din RADET de marţi, în BucureştiSindicatul Liber Independent din RADET București anunță acţiuni de protest în faţa sediului Guvernului României şi Electrocentrale Bucureşti, începând de marţi.

Sindicalistii din RADET picheteaza, marti, sediul Guvernului si al Elcen
Sindicaliștii din RADET pichetează, marți, sediul Guvernului și al Elcen
Foto: rfi.ro

"Poprirea de 100% impusă de către Electrocentrale Bucureşti pe conturile RADET generează o situaţie extrem de gravă a instituţiei, în acest sens fiind organizate începând de marţi, 17 mai, în faţa sediilor Guvernului României şi Electrocentrale Bucureşti, acţiuni de protest ale Sindicatului Liber Independent din RADET Bucureşti.", anunță organizatorii printr-un comunicat de presă.

Astfel, aproximativ 700 de membri ai Sindicatului Liber Independent din RADET Bucureşti vor picheta marţi, 17 mai 2016, între orele 12.00 -14.00, Guvernul României (în faţa Muzeului Antipa), acţiunea având ca scop situaţia gravă generată de poprirea de 100% impusă de către Electrocentrale Bucureşti, pe conturile regiei, de la data de 01 aprilie 2016.

„Este inacceptabilă situaţia generată de poprirea impusă de Electrocentrale Bucureşti, care afectează atât angajaţii instituţiei, cât şi acţiunile de zi cu zi desfăşurate de către regie. Lipsa banilor a dus la întârzierea plăţii salariilor şi la blocarea tuturor lucrărilor desfăşurate în această perioadă. Acţiunile au în vedere tragerea unui semnal de alarmă astfel încât să evităm blocarea sistemului prin oprirea furnizării serviciului de furnizare a energiei termice", a declarat Ioana Stoica, Preşedinte Sindicatl Liber Independent din RADET Bucureşti

Astfel de acţiuni vor continua şi în zilele următoare. În zilele de miercuri şi joi vor fi organizate pichete atât la sediul Guvernului, cât şi la sediul Electrocentrale Bucureşti, anunță Sindicatul.

Etichete: ELCEN, protest, RADET

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h