Sindicaliştii din Sănătate anunţă GREVĂ GENERALĂ. Sute de oameni, la "PLIMBARE" pe la ministereOrganizaţia sindicală SANITAS a decis că în luna iunie se va intra în grevă generală, iar în semn de protest, în jur de 200 de sindicalişti au pornit într-o „plimbare" pe la Ministerul Sănătăţii şi la Ministerul Muncii.

Greva generala in Sanatate in luna iunie
Greva generală în Sănătate în luna iunie

O grevă generală în sistemul de Sănătate ar putea avea loc în luna iunie, dacă Guvernul nu va răspunde cerinţelor sindicaliştilor, a decis conducerea SANITAS joi, în urma Consiliului Naţional al Federaţiei, care a avut loc joi dimineaţă, potrivit Mediafax.

La ora transmiterii acestei ştiri, în jur de 200 de sindicalişti SANITAS au plecat într-o „ plimbare" pe la sediul Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii, potrivit reprezentanţilor organizaţiei. Reprezentanţii sindicaliştilor au declarat că principalele lor cerinţe sunt "rezolvarea şi eliminarea inechităţilor şi discrimninărilor salariale, deblocarea posturilor de specialitate pentru angajaţii din sistemul sanitar de asistenţă socială şi medico-socială şi acordarea şi în 2016 a unei măriri de 25% a salariului". SANITAS reprezintă aproximativ 50.000 de angajaţi din sistemul sanitar.

Etichete: greva generala medici, greva sanatate, medicii anunta greva generala, sanitas

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE