Sindicatele aşteaptă PSD-ul să mărească salariul minim la 1.450 de leiSalariul minim va fi stabilit de viitorul Guvern, sindicatele preferând să aștepte instalarea unui Cabinet PSD care să ridice acest salariu la 1.450 de lei brut, așa cum social-democrații au promis prin programul de guvernare prezentat înaintea alegerilor parlamentare.

Sindicatele asteapta PSD-ul sa mareasca salariul minim la 1.450 de lei
Sindicatele aşteaptă PSD-ul să mărească salariul minim la 1.450 de lei

La rândul său, premierul Dacian Cioloș consideră că este normal ca salariul minim să fie decis de viitorul Guvern și apreciază că sunt șanse ca acesta să fie instalat până la finele anului, pentru a stabili și nivelul salariului minim din 2017.

În cazul în care viitorul Guvern nu va fi instalat până la 31 decembrie, Cabinetul Cioloș va emite o hotărâre prin care salariul minim va fi păstrat la 1.250 de lei brut și pe parcursul lunii ianuarie 2017.

Etichete: creșteri salariale, dacian ciolos, mărire salariu minim, psd, salariu minim

0/1 COMENTARII
Cris
15 dec 12:35
+0
VOTURI
-0
Mi se pare corect - cine a promis ca "se da bani la popor" sa scoata banul... Si pentru medici si profesori ca a hotarat CCR ca legea majorarii salariilor acestor categorii, promovata de PSD e constitutionala. Sa vina Dragnea, sa scoata banu...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE