Şinele vechi de tramvai din BUCUREŞTI, RUPTE din cauza FRIGULUI. Reacţia RATBŞinele de tramvai din mai multe zone ale Capitalei s-au rupt din cauza gerului şi a vechimii reţelei de rulare. Autobuzele au şi ele probleme grave, iar săptămână trecută două incidente grave au avut loc.

Sine de tramvai Bucuresti
Şine de tramvai Bucureşti

Temperaturile extrem de scăzute din ultima perioadă şi investiţiile insuficiente pentru modernizarea reţelei de transport în comun au condus la o situaţie incredibilă. Mai multe dintre şinele de tramvai din Capitală s-au rupt. Cei de la RATB spun că nu ar trebui să ne facem griji pentru că mai multe echipe monitorizează permanent aceste rupturi şi pe timpul nopţii le repară, scrie rtv.net.

Sindicaliştii spun că este un adevărat pericol pentru călători pentru că oricând un tramvai poate deraia din această cauză şi s-ar putea întâmpla o nenorocire.

Etichete: sine rupte, sine tramvai, sine tramvai rupte, tramvai, tramvai București

0/7 COMENTARII
vasile
21 apr 11:09
+0
VOTURI
-0
Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: vasileiuliu@gmail.com
RomaniaAnormala
26 feb 18:24
+0
VOTURI
-0
Stirea e copiata de alt site. nimic pur jurnalistic. Asa ca inca o stire falsa si nu cred.
Obosit
21 feb 19:43
+0
VOTURI
-0
Bre Ioane, bre! Bancul macelarit de tine e "...la CURBA sinele troznesc..."
trans sport
16 feb 07:40
+0
VOTURI
-0
Mai sunt cateva zile pana in 24 februarie, termenul de punere in functiune a lucrarii de pe Liviu Rebreanu. Unde este tramvaiul de pe Liviu Rebreanu? Sinele sunt ingropate in zapada si nici vorba de finalizare dupa 7 ani de cand nu se mai circula. Aceasta lucrare este un monument de nesimtire din partea autoritatilor locale! Chiar trebuie iesit in strada si pentru asta ca sa se finalizeze?
gore
16 feb 01:36
+0
VOTURI
-0
METROU E SOLUTIA LA MAGISTRALA SPRE GARA PROGRESUL SA SE FACA STATII SUB HALA MATACHE ,LANGA OPERA MAI PRECIS SUB PARCUL OPEREI SI IN SPATELE CASEI POPORULUI PT DESERVIREA SI A CATEDRALEI NEAMULUI.
Dovezi?
15 feb 20:22
+0
VOTURI
-0
„Săptămâna trecută, în timp ce mergeau, mai multe autobuze au avute probleme la roţi. Un autobuz a rămas fără roată în mers.”

Fără să vreau să spun că nu vă cred... dar nu vă cred. Aveți cumva și vreun link cu pățania? Dar ceva serios, nu Click sau RTV...
Ion
15 feb 17:51
+0
VOTURI
-0
Se stie ca la curbe sinele trosnesc

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE