SINUCIDERE în București. S-a aruncat de pe Hotelul IntercontinentalUn bărbat s-a aruncat, marţi, de la unul dintre etajele Hotelului Intercontinental din București, echipajele ISU încercând să-l resusciteze, însă fără succes. Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, până în acest moment bărbatul nu a fost identificat.

Un barbat s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental
Un bărbat s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental

Un bărbat de 32 de ani și-a pierdut viața, marți seara, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din Capitală.

Incidentul s-a petrecut puțin după ora 19. Bărbatul era cazat, singur, la o cameră de la etajul 15. La un moment dat, ar fi ieșit pe fereastră și a căzut în gol.

Un angajat al hotelului l-a găsit și a sunat imediat la 112.

Tânărul mort nu este din București.

„Cazul a fost preluat de Compartimentul Morți Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor care au condus la decesul acestuia", au anunțat autoritățile.

"În urmă cu scurt timp, Poliția Capitalei a fost sesizată că un bărbat s-a precipitat de la mare înălțime, la o unitate hotelieră situată pe raza sectorului 1. Cazul a fost preluat de Compartimentul Morți Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor care au condus la decesul acestuia. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", informează Poliția Capitalei.

Etichete: InterContinental, sinucidere, sinucidere intercontinental

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE