Sistem de management energetic de tip Smart City la Universitatea Politehnica BucureştiUniversitatea Politehnica din București va fi prima instituție de învățământ superior din România care va implementa un sistem de management energetic și de eficiență de tip Smart City.

Sistem de management energetic de tip Smart City la Universitatea Politehnica Bucuresti (Foto bucuresti.ro)
Sistem de management energetic de tip Smart City la Universitatea Politehnica Bucureşti (Foto bucuresti.ro)

Potrivit unui comunicat al UPB remis luni, prima etapă a dezvoltării sistemului va consta în realizarea tuturor studiilor, expertizelor și analizelor necesare, care se vor face cu sprijinul unui grant finanțat de către Guvernul Statelor Unite ale Americii, prin U.S. Trade and Development Agency (USTDA).

"Smart Campus apelează la tehnologiile noi dedicate îmbunătățirii serviciilor, creșterii nivelului de comfort al studenților, eficientizării consumurilor de resurse și reducerii cheltuielilor pe termen mediu și lung", se arată în comunicatul citat de Agerpres. 

Ceremonia de semnare a protocolului va avea loc miercuri, la sediul Campus, în prezența ambasadorului Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a vicepremierului Costin Borc și a ambasadorului cu însărcinări speciale, reprezentant special pentru securitate energetică al Guvernului, Mihnea Constantinescu.

Etichete: premiera, Sistem de management energetic de tip Smart City, Universitatea Politehnică Bucureşti

0/1 COMENTARII
xyz
19 Apr 10:15
+0
VOTURI
-0
au faramat spatiul verde ... au construit langa biblioteca o idiotenie de constructie care este din alt film ... ( oricum si biblioteca e din alt film dar ma rog .. se mai apropie de arhitectura generala ) ... politehnica devine o varza eficienta energetic .polivarza eficienta energetic.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE