Sistem prin care sunt număraţi bucureştenii, instalat pe mai multe străzi din Capitală VIDEOO companie a instalat mai multe panouri video pe străzile Capitalei, panouri care fac parte dintr-un sistem de numărare a bucureştenilor. Sistemul foloseşte camere de luat vederi instalate pe panourile cu pricina, care înregistrează șoferii și pietonii din zonă.

Sistem prin care sunt numarati bucurestenii, instalat pe mai multe strazi din Capitala VIDEO
Sistem prin care sunt număraţi bucureştenii, instalat pe mai multe străzi din Capitală VIDEO
Foto: captura youtube

Pietonii și șoferii care trec prin fața ecranelor video din Capitală sunt "numărați", printr-un nou sistem de măsurare a audienței, implementat de compania Phoenix Media, informează paginademedia.ro.

Sistemul este coroborat cu un studiu derulat împreună cu D&D Research, pentru a stabili profilul demografic al celor aflați în trecere pe lângă panourile video.

Conform sistemului, prin Pipera trec mai mulţi bărbaţi (70%), cu vârste între 20 și 49 de ani.  Piața Domenii e tranzitată de persoane cu venituri medii spre ridicate. Totodată, cel mai mare trafic din București e înregistrat în intersecția Tineretului (3,3 milioane de impresii în decembrie 2015).

Un număr de 30.000 de interviuri cu pietoni și șoferi au fost făcute, în trei perioade diferite ale zilei, la cele 30 de panouri deținute de Phoenix în București.

Etichete: sistem video, trafic Bucureşti

0/1 COMENTARII
Gabriel
26 Mar 07:22
+0
VOTURI
-0
Vor sa vada citi platitori de taxe si impozite mai sint lasati vrajeala.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE