Sistemele moderne de predare, extinse în toate şcolile din Sectorul 2Proiectul pilot al Primăriei Sectorului 2 de-a instala în şcoli sisteme moderne de conectare a memory stick-urilor, card-urilor sd sau laptop-urilor pentru predarea lecțiilor, se bucură de mare succes, motiv pentru care proiectul se va extinde la toate unităţile de învăţământ, informează administraţia locală într-un comunicat de presă. 

Sistemele moderne de predare, extinse in toate scolile din Sectorul 2
Sistemele moderne de predare, extinse în toate şcolile din Sectorul 2

Profesorii sau elevii şcolilor sectorului 2 pot veni la ore cu sisteme moderne de stocare a informaţiilor şi le pot conecta la ecranele de proiecție din clase pentru prezentarea proiectelor sau a altor materiale didactice interactive.

De asemenea, device-urile pot fi conectate, în timp real, la internet pentru actualizarea informațiilor şi navigare pe site-urile consacrate cu teme pentru elevi.

Primăria Sectorului 2 doreşte să extindă sistemul performant în toate unităţile de învăţământ pe care le are în administrare, astfel încât şcolile să fie tehnologizate, iar activitatea didactică să se desfășoare într-un mediu creativ şi atrăgător destinat dezvoltării capacităţii mentale a elevilor.

Etichete: invatamant sectorul 2, scoli Sectorul 2, Sectorul 2, sisteme moderne de predare in scoli

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE