Sistemul cardului naţional de sănătate, BLOCAT din nouSistemul informatic al cardului naţional de sănătate s-a blocat, luni, din cauza unor probleme tehnice, potrivit Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Sistemul cardului national de sanatate, BLOCAT din nou
Sistemul cardului naţional de sănătate, BLOCAT din nou

"Astăzi, 30.01.2017, începând cu ora 8:30, Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă datorită unor probleme tehnice. Până la remedierea problemelor tehnice apărute, serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale se acordă/se eliberează în regim off-line", potrivit unui comunicat de presă al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Instituţia transmite că pentru transmiterea şi validarea serviciilor acordate în această perioadă sunt aplicabile dispoziţiile art.199-202 din H.G. 161/2016, cu modificările şi completările ulterioare şi ale art. 361 – 364 din H.G. 206/2015, cu modificările şi completările ulterioare.

"În acest sens, până la termenul de raportare a activităţii lunare pentru perioada în care au fost constatate întreruperi în funcţionarea PIAS, preşedintele CNAS va emite ordin, conform prevederilor legale mai sus menţionate", potrivit sursei citate.

Etichete: card de sănătate, card de sanatate blocat, sistem card de sanatate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE