Sistemul de iluminare și ghidare de pe aeroportul Transilvania din Tg. Mureș, defectatO defectiune a survenit la sistemul de iluminare si ghidare a aeronavelor pe timp de ceata, de la aeroportul Transilvania Targu-Mures.

Sistemul de iluminare si ghidare de pe aeroportul Transilvania din Tg. Mures, defectat
Sistemul de iluminare și ghidare de pe aeroportul Transilvania din Tg. Mureș, defectat
Foto: newsair.ro

O aeronava care trebuia sa aterizeze pe Aeroportul Transilvania Targu Mures a fost deviata spre Cluj-Napoca iar o alta care urma sa plece spre Madrid a fost anulata din cauza unei defectiuni survenite la sistemul de iluminare si ghidare a aeronavelor pe timp de ceata, a declarat luni seara, pentru Agerpres, vicepresedintele executiv al Aeroportului Transilvania Targu-Mures, Luminita Gherendi.

Astfel, cursa Paris - Targu Mures, dupa doua incercari nereusite la Targu Mures, a aterizat pe Aeroportul din Cluj-Napoca, iar cursa Targu Mures - Madrid a fost anulata, informeaza Hotnews.ro.

"Am incercat impreuna cu Wizz Air sa inlocuim zborul spre Madrid cu decolare de pe Aeroportul din Cluj-Napoca, insa acest lucru nu a fost posibil. Pasagerii care au avut bilete cumparat pentru cursa Targu Mures - Madrid vor fi reprogramati pe zborurile disponibile si li se va asigura cazare", a precizat Luminita Gherendi.

In acest moment se lucreaza la refacerea sistemului de iluminare si ghidare.

Pasagerii care au cumparat bilete pentru cursele de marti sunt rugati sa se informeze de pe site-ul aeroportului, in eventualitatea in care se va reusi repararea sistemului de iluminare pe timp de ceata.

Etichete: aeroport, defecţiune

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE