Sistemul DRPCIV Bucureşti a PICAT. Luni nu se susţine examenul teoreticDirecţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a transmis că din cauza unor probleme tehnice, luni nu se va susţine examenul teoretic în vederea obţinerii permisului de conducere. De asemenea, nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie.

Sistemul DRPCIV Bucuresti a PICAT
Sistemul DRPCIV Bucureşti a PICAT

"Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor aduce la cunoştinţă faptul că din cauza unor probleme de ordin tehnic, luni, 8 august 2016, nu se poate susţine proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, nu se pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie", potrivit unui comunicat emis de instituţie.

Până la remedierea problemei tehnice, se pot depune doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule şi se efectuează operaţiuni de radiere.

Personalul de intervenţie a fost alertat imediat după apariţia problemelor tehnice şi lucrează la remedierea situaţiei încă din noaptea de duminică spre luni.

Etichete: DRPCIV, DRPCIV bucureşti, examen permis auto, permis auto

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE