Sisters/ Surori bune şi nebuneCu: Amy Poehler,Tina Fey,John Cena,John Leguizamo,James Brolin,Dianne Wiest,Madison Davenport,Maya Rudolph
Regia: Jason Moore

Sisters/ Surori bune si nebune
Sisters/ Surori bune şi nebune

Tina Fey si Amy Poehler se reunesc pentru comedia SURORI BUNE sI NEBUNE, noul film al lui Jason Moore, regizorul comediei Pitch Perfect, despre doua surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgenta la casa parinteasca pentru… a-si goli dormitoarele copilariei, caci parintii lor s-au decis ca e timpul sa vanda casa.

Disperate sa reaprinda flacara zilelor lor glorioase de cand erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care sa-i faca pe fostii lor colegi de liceu sa nu le uite niciodata. Ceea ce incepe ca un cocktail civilizat, ca intre adulti, se transforma incet-incet in cel mai salbatic party pe care cele doua surori si invitatii lor, l-au vazut vreodata, dar si intr-o experienta eliberatoare si care le deschide tuturor drumul catre maturizarea adevarata.

Tina Fey este producatoarea comediei, alaturi de Jay Roach (Meet the Parents) si John Lyons (Austin Powers in Goldmember), iar Amy Poehler este producator executiv alaturi de Jeff Richmond si Brian Bell. Scenariul este scris de Paula Pell (Saturday Night Live, 30 Rock).

Etichete: multiplex, sisters

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE