SITE PIRAT de FILME ONLINE GRATUITE din ROMÂNIA, suspendat de autorităţi: Domeniul este SECHESTRATDomeniul 990.ro a fost suspendat de către autorităţi. Pe pagina siteului este afişat mesajul "Acest nume de domeniu este sechestrat în conformitate cu dispoziţiile articolului 249 din Codul de Procedură Penală. Prezentul nume de domeniu fiind parte a unei cauze penale".

Domeniu sechestrat de autoritati
Domeniu sechestrat de autorităţi
Foto: playtech.ro

990.ro nu este primul domeniu închis de autorităţi pentru nerespectarea legii audiovizualului. Anul trecut, autorităţile din România au sechestrat şi domeniul serialepenet.ro. În urmă cu câţiva ani, compania deţinătoare a PRO TV a făcut în acest sens o sesizare către CNA. Popularul post de televiziune reclama faptul că 42 de site-uri difuzează filme şi seriale fără respectarea legii şi fără a deţine drepturile pentru conţinutul transmis, potrivit site-ului playtech.ro.

Legea stipulează foarte clar faptul că astfel de infracţiuni se pedepsesc cu închisoare de la unu la patru ani sau cu amendă de la 25.000 la 40.000 de lei. Iubitorii de filme sunt îndemnaţi să acceseze sursele legale de streaming online şi să plătească pentru conţinutul vizionat. Acţiuni similare au loc şi în ţările occidentale. Mai multe domenii ale unor populare siteuri de torente au fost închise de autorităţi în urma acuzaţiilor de nerespectare a drepturilor de autor. Cel mai răsunător caz a fost punerea sub acuzare a celor patru proprietari ai site-ului The Pirate Bay.

Etichete: domeniu suspendat, filme online gratuite, site pirat

0/1 COMENTARII
daniel
16 Sep 22:29
+0
VOTURI
-0
http://filme5.net/ CEL MAI BUN SITE PE 2016

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE