88 de răniți de la Colectiv, în stare critică şi gravăMiercuri seară, medicii au anunţat că 88 de răniţi de la clubul Colectiv sunt în stare critică şi gravă.

6 raniti in incendiul de la clubul Colectiv au fost operati marti la Spitalul de Arsi
6 răniţi în incendiul de la clubul Colectiv au fost operaţi marţi la Spitalul de Arşi
Foto: facenews.ro

UPDATE 18.08: Medicii au anunţat că 88 de răniţi din clubul Colectiv sunt în stare critică şi gravă, iar doi dintre ei riscă să-şi piardă viaţa din cauza arsurilor grave suferite. La Spitalul Floreasca sunt 14 răniţi în stare foarte gravă, care se luptă să trăiască. Medicii i-au operat din nou pe mulţi dintre cei răniţi în incendiul din clubul Colectiv, însă nu toţi au şanse mari de supravieţuire.

09.32 Spitalul Sfântul Pantelimon: Doi pacienți în continuare în stare critică, intubați

Doi dintre pacienții internați la Spitalul Sfântul Pantelimon în urma incendiului din clubul Colectiv sunt în continuare în stare critică, fiind intubați, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul unității medicale, Gheorghe Popescu.

"Doi sunt în ATI intubați având stare critică, alți doi pe secție — stare stabilă, situația bună. De astăzi încep operațiile chirurgicale cu transplant de piele. Avem tot ce ne trebuie", a afirmat managerul.

Marți, o tânără de 28 de ani care prezenta arsuri severe ale căilor aeriene și arsuri pe 50% din suprafața corpului a decedat la Spitalul Sfântul Pantelimon.

UPDATE 09.17 Spitalul Grigore Alexandrescu: Doi pacienți în stare critică

Doi pacienți răniți în urma incendiului din clubul Colectiv sunt în stare critică, intubați și ventilați mecanic la Spitalul de Copiii Grigore Alexandrescu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unității medicale, Raluca Alexandru.

Ea a precizat că unul dintre pacienți va fi operat miercuri, după ce marți alți doi au suferit intervenții chirurgicale.

"În cursul zile de miercuri va mai fi operat un pacient, au fost operați ieri doi. Cinci pacienți sunt în Secția de Terapie Intensivă, unul pe secție. Din cei cinci, doi intubați ventilați mecanic în stare critică și trei nu au mai stat intubați", a spus medicul.

UPDATE 08.20 Aproape 10.000 de euro strânși în prima zi la expoziția "London Unedited" a Teodorei Maftei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h