Situaţie serioasă la RADET! Probleme mari, locuitorii Capitalei sunt revoltaţiNu este prima oară când locuitorii din cartierul Drumul Taberei din București se plâng că nu au căldură în case. Apa caldă trimisă de RADET în reţea este aproape rece, spun oamenii. Pe site-ul firmei nu sunt anunţate noi avarii în zonă şi toate punctele termice ar funcţiona normal.

RADET Bucuresti
RADET Bucureşti

Unii s-au gândit chiar să dea RADET Bucureşti în judecată, pentru că plătesc un serviciu de care nu beneficiază aşa cum ar trebui, spun ei. Problemele ar fi apărut în urmă cu 4 ani, însă iarna aceasta este cea mai grea de până acum, spun oamenii din sectorul 6. De altfel, şi avariile au fost multe. Una dintre cauze ar fi la ţevile vechi de peste 50 de ani, ce înseamnă o treime din toată reţeaua Capitalei.

Cu un calorifer electric, altfel nu se poate sta."

Mulţi şi-au spus necazurile pe grupul de Facebook al cartierului.

„16 grade. Cum ar putea dormi pe aşa "căldură" un copil de 4 ani în camera lui?", spune unul dintre nemulţumiţi.

„Propun să facem o hartă a cartierului în care să notăm toate aceste probleme", scrie un altul.

„Chiar nu avem căldură. Niciodată nu a fost ca acum", trage concluzia un alt locuitor din Drumul Taberei.

Sunt şi unii care au găsit puterea să facă haz de necaz: „Aleea Compozitorilor: am adus omul de zăpadă în casă, afară risca să se topească."

„Răspunsurile sunt aceleaşi: "nu avem debite de agent termic şi nu avem ce să facem". Asta la telefon. Dacă faci adresă scrisă spune că totuşi există pe medie, că ar merge, dar... Să căutăm o casă de avocatură care să ne ajute să dăm în judecată RADET-ul. Pentru că e în insolvenţă, trebuie să dăm în judecată şi Primăria şi ELCEN-ul.", spune Sorin Preda, administrator de bloc, conform Digi24.

A fost iniţiată şi o petiţie online intitulată "Vrem căldură şi apă caldă în Drumul Taberei!". Sunt, până acum, peste 600 de semnatari.

Etichete: Drumul Taberei, petiţie, RADET

0/2 COMENTARII
vlad
17 ian 11:18
+0
VOTURI
-0
Sa stea cuminti, li se pare. Din moment ce apa circula prin calorifere si ei o platesc cum sa nu fie calda? Votati tot PSD oameni buni pana la capat.
MARINELU
17 ian 09:15
+0
VOTURI
-0
Sa te debransezi nu permit, dar nici conditii normale nu asigura. Asa are grija statul de cetatenii sai.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE