Sky Tower, cea mai înaltă clădire din Bucureşti, a trecut pe PROFITSky Tower Building, compania care administrează imobilul de birouri Sky Tower de lângă mallul Promenada din Bucureşti, a trecut pe profit în 2018 pentru prima dată de la deschidere. Cifra de afaceri a avansat cu 8% şi s-a apropiat de 45 de milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Sky Tower, cea mai inalta cladire din Bucuresti, a trecut pe PROFIT
Sky Tower, cea mai înaltă clădire din Bucureşti, a trecut pe PROFIT

Printre chiriaşii din Sky Tower, deţinută de Raiffeisen Property, se numără Oracle, Peli Filip, Estée Lauder, Raiffeisen, Tinmar, Ambasada Coreei, potrivit celor mai recente date. În 2017, la ultimul etaj al clădirii a fost inaugurat restaurantul Nor, cu o capacitate de 200 de locuri.

Vezi aici TOPUL celor mai înalte clădiri din Bucureşti. Câte imobile au peste 100 de metri

Imobilul Sky Tower, amplasat între strada Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca, este cea mai înaltă clădire de birouri din România, având 37 de etaje şi 137 de metri înălţime. Clădirea are o suprafaţă închiriabilă totală de 41.200 de metri pătraţi şi 518 locuri de parcare în subteran, alături de alte 23 la suprateran, potrivit datelor de pe site-ul proiectului.

Construcţia a fost finalizată la sfârşitul lui 2012 şi a presupus investiţii de peste 120 de milioane de euro.

Sursa: Ziarul Financiar

Etichete: cea mai înaltă clădire, profit sky tower, Sky Tower

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
23 iun 05:18
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE