Şmecheri de Bucureşti: GALERIE FOTO cu şoferi nesimţiţi în traficUnii şoferi par să se întreacă în nesimţire şi mulţi ignoră regulile şi intră pe calea de rulare a tramvaielor din Capitală, îngreunând circulaţia acestor mijloace de transport în comun.

Un utilizator al forumului MetrouUşor a surprins o serie de imagini din trafic, care arată cum unii şoferi par să se întreacă în nesimţire ignorând regulile şi intrând pe calea de rulare a tramvaielor de pe linia 5. Şoferii intră cu autoturismele pe calea de rulare a tramvaielor, deşi aceasta este încadrată de balize de plastic tocmai pentru a-i împiedica pe conducătorii auto să îngreuneze circulaţia tramvaielor de pe linia 5. 

Imaginile, postate de utilizatorul Gabi23, au fost surprinse în zona Piaţa Băneasa.

"Nesimţire pură, seară de seară la Piaţa Băneasa... Poliţia doarme! Somn uşor celor din Ministerul Afacerilor Interne!", a scris utilizatorul Gabi23 pe forum.metrouusor.com, în comentariul ataşat imaginilor pe care le-a surprins în trafic.

Vatmanii din Bucureşti se confruntă des cu situaţii asemănătoare în trafic. În urmă cu numai opt zile, tramvaiele de pe liniile 5, 16 şi 21 au fost blocate pe şine din cauza unui şofer

Etichete: linia 5 de tramvai, smecher de bucuresti, șofer nesimțit, tramvai 5

0/1 COMENTARII
vali
12 oct 15:31
+0
VOTURI
-0
sa se implice politia (daca exista si pentru smecheri) si sa le trimita amenzile acasa celor din imagini!!! Dar nesimtirea in Romania este o stare de fapt ..Politia este doar pt fraieri!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE