Smiley a primit un buletin simbolic de la MAI FOTOSmiley a primit, marți, un buletin simbolic din partea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), după ce, luna trecută, ministerul a avut o postare inedită pe Facebook, legată de ultima piesă a cântărețului.

"Am din nou #buletin! #MAI îi mulțumește lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii! Ca urmare a demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români și-au reînnoit actele de identitate. Fii și tu ca #Smiley, fă-ți #buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara țării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ți exerciți dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!", notează MAI în descrierea imaginii publicate marți seară pe Facebook.

În buletinul simbolic se fac referiri la cântece ale artistului. La CNP, de exemplu, este specificat, în locul codului numeric personal, cuvântul "Oarecare", la "Nume" — Smiley și "Prenume" — "Omul". La "Cetățenie", pe buletinul special al lui Smiley este menționat "Fii tu România", locul de naștere este "Acasă", iar Domiciliul este "Plec pe Marte".

Reamintim că, luna ianuarie, Ministerul de Afaceri Interne a postat, pe pagina de Facebook, un link de unde cei care și-au pierdut buletinul pot obține informații privind obținerea unui nou act de identitate. Link-ul a fost promovat în mod inedit. 

Etichete: smiley, smiley mai

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE