SMURD intervine, de azi, cu cinci motocicleteCinci motociclete dotate cu echipament de intervenție au intrat în dotarea SMURD, fiind achiziționate din donații. 

Motociclete SMURD
Motociclete SMURD

Achiziționarea celor 5 noi motociclete presupune o creștere de minimum 200% a numărului de intervenții, în condițiile în care evaluarea efectuată de către reprezentanții SMURD arată faptul că, din octombrie 2011 și până la începutul lui 2015 s-au realizat 380 de intervenții și au fost asistate 267 persoane cu singură motocicletă pe care o aveau în dotare.

Din luna ianuarie a acestui an, SMURD primise o a doua motocicletă, iar până în august, cele două vehicule au făcut posibilă asistarea unui număr de 157 de solicitări!

Timpul foarte scurt de răspuns al motocicletelor la intervenție, de doar 3 – 5 minute în medie, comparativ cu media de aproximativ 8 minute a unei ambulanțe, au dovedit eficiența acestui serviciu. Existența unei flote de motociclete SMURD va face posibilă executarea de misiuni de intervenție, cu plecare aproape instantanee la solicitări și cu costuri minime, având în vedere consumul scăzut de carburant, scrie evz.ro.

Etichete: motocicletă, SMURD

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE