Snoop Dogg și-a dat check-in într-o comună din Mureș. Primarul: "Îl așteptăm cu ciorbă"Snoop Dogg a postat pe contul sau de Instagram o fotografie în a cărei descriere spune ca se află în comuna Bogata din județul Mureș. Cântărețul se afla, de fapt, în Bogota (Columbia). La scurt timp după greșeala făcută de artist, primarul comunei a anunțat că localnicii îl așteptă cu ciorba de moare de varză și cu porc la proțap.

Snoop Dogg si-a dat check-in intr-o comuna din Mures. Primarul: "Il asteptam cu ciorba"
Snoop Dogg și-a dat check-in într-o comună din Mureș. Primarul: "Îl așteptăm cu ciorbă"
Foto: instagram

Cantaretul Snoop Dogg se afla in Columbia pentru festivalul Estereo Picnic. Intr-un moment de confuzie, pe aeroportul din Columbia, acesta a postat ca se afla in Mures, in localitatea Bogata, informează hotnews.ro.

Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat luni, pentru Agerpres, ca in comuna au fost americani care s-au simtit extrem de bine, asa ca rapperul Snoop Dogg poate sa vina, intrucat aici exista locuri de cazare, dar este si o mancare traditionala de exceptie. 

'Daca vine, il asteptam cu o ciorba de moare de varza cu porc proaspat, facem si cu porc la protap, dar in primul rand il asteptam cu o inima deschisa si curata. La noi, la Bogata, avem si o pensiune la care urmeaza sa facem receptia finala, e o pensiune mica, cu 9 locuri. Este loc de cazare si pe la oameni, avem mancare buna, sanatoasa - eu sunt si producator agricol. Avem si Colina Sasului, o sala de nunti cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mancat mancare traditionala si s-au simtit bine. Deci poate sa vina Snoop Dogg si cu alaiul, pentru ca sunt locuri de cazare si aici oamenii au sufletul curat si ii asteapta cu drag', a declarat Laszlo Barta. 

 

A photo posted by snoopdogg (@snoopdogg) onMar 13, 2016 at 8:38pm PDT


Etichete: Instagram, snoop dogg

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h