Soția lui Gică Popescu, în lacrimi la penitenciarLuminiţa, soţia sportivului, l-a vitizat în penitenciarul Rahova.

Gica Popescu, disperat sa isi vanda vilele secrete, pentru a nu-si lasa familia fara bani
Gică Popescu, disperat să îşi vândă vilele secrete, pentru a nu-şi lăsa familia fără bani
Foto: www.ziuanews.ro

Luminiţa i-a dus lui Gică Popescu un pachet cu strictul necesar şi a petrecut o oră la vorbitor cu acesta. Întâlnirea în astfel de condiţii cu fostul fotbalist a fost însă extrem de grea. La ieşire, Luminiţa era extrem de deprimată şi aproape că a izbucnit în plâns, potrivit România TV.

"Vă rog să mă înţelegeţi, nu este niciun fel de lipsă de respect faţă de dumneavoastră, vă înţeleg munca şi sper să mă înţelegeţi şi pe mine", a declarat Luminiţa Popescu la ieşirea din închisoare.

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, a fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare. Susţinătorii lui intenţionează să-i trimită o cerere de graţiere lui Traian Băsescu. Pentru ca cererea să fie legală, Gicu Balaci, iniţiatorul acesteia, vrea să se pună de acord şi cu familia. Dunarea Calafat, prima echipa din cariera a lui Gica Popescu, va depune un memoriu la presedintele Traian Basescu pentru gratierea fostului capitan al nationalei, condamnat la 3 ani o luna si 10 zile de inchisoare in Dosarul Transferurilor.

Etichete: gica popescu, penitenciar, Rahova

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE