Şocant! Bărbatul care ar fi spânzurat un cățel în Bucureşti a fost arestat VIDEOUn bărbat în vârstă de 44 ani a fost reținut de polițiști, el fiind suspectat că a omorât un câine, după ce l-a spânzurat de o țeavă de gaze, magistrații urmând să stabilească dacă vor emite mandat de arestare preventivă în cazul lui, anunță Poliția Capitalei, duminică dimineața.

Caine spanzurat in Capitala
Câine spânzurat în Capitală

„În urma cercetărilor efectuate în cauză, la data de 4 ianuarie 2020, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârșirea faptei. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentată magistraților cu propunere legală", conform sursei citate.

Oamenii legii continuă cercetările. Bărbatul de 44 de ani este suspectat de săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție s-au sesizat din oficiu în acest caz, după ce un câine a fost găsit spânzurat de țeava de gaze a unui bloc din zona centrală a Capitalei.

„Trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic și Sănătate pentru Animală", anunța, sâmbătă, Poliția București.

Etichete: bărbat arestat, Bucureşti, caine, caine spanzurat

0/2 COMENTARII
upirejoyoou
11 apr 11:30
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin Without Prescription Buy Amoxicillin gnw.mrtb.b365.ro.lbm.ea http://mewkid.net/when-is-xaxlop/
oqiciqetuvaxu
11 apr 11:07
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules yfu.tqni.b365.ro.utd.tl http://mewkid.net/when-is-xaxlop/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE