Social-democraţii îi recomandă lui Dacian Cioloș să renunţe la modificarea legii electoralePSD recomandă premierului să renunţe la modificarea legii electorale. PSD, UNPR, ALDE şi UDMR nu susţin organizarea alegerilor locale în două tururi, spune liderul PSD, Liviu Dragnea. Asta înseamnă că PSD şi-a păstrat majoritatea în Parlament şi poate respinge orice încercare a Executivului sau a liberalilor de a modifica legislaţia. UNPR a anunţat însă că formaţiunea va lua o decizie abia sâmbătă, la Comitetul Executiv Naţional.

Social-democratii ii recomanda lui Dacian Ciolos sa renunte la modificarea legii electorale
Social-democraţii îi recomandă lui Dacian Cioloș să renunţe la modificarea legii electorale

„PSD, UNPR, ALDE şi UDMR au anunţat că nu sunt de acord cu legea alegerilor locale. În aceste condiţii nu ştiu dacă domnul prim-ministru se mai poarte gândi că mai are rost să iniţieze un proiect de lege sau o ordonanţă în condiţiile în care o largă majoritate nu susţine această idee”, declară Liviu Dragnea.

„Pentru noi scrutinul în două tururi ar fi avantajos pentru că ne-ar creşte şansele de rezultate mai bune. Nu e util politic și pentru sănătatea democraţiei să gândim din perspectivă strict de partid”, afirmă Calin Popescu Tariceanu.

Sursa: Digi24

Etichete: alde, alegeri locale, două tururi, Liviu Dragnea, psd, udmr, UNPR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h